Produktexempel
Här nedan kan ni se ett urval av våra uppdrag från några av våra trogna kunder.

SSG Dokumentation i pärmar
För att kunna producera en enhetlig serie av olika dokumentationer krävs det en god logistik och en känsla för de produkter som ingår i dokumentationen (pärm med tryck och specialmekanism, ytter- och innerregister samt tryck av inlagorna).

SKC CD-skiva
Är en produkt som SSG underhåller och marknadsför. Denna skiva innehåller en databas av artiklar som behövs inom skogsindustrin med uppgifter om dess olika leverantörer, och därtill hörande sökprogramvara. Vi levererar CD-skivan som vi "bränt" och tryckt, samt olika typer av omslag och förpackningar som behövs till CD-skivan. Dessutom har vi tryckt en manual och säljblad för marknadsföringen av denna produkt.

Lager och Distribution
För SSG räkning ombesörjer vi lagring och distribution av de produkter som vi tryckt. Från detta lager plockas pärmar ihop och distribueras runt om i världen. Vid revideringstillfällena, 2-3 ggr per år, distribuerar vi uppdateringar till alla abonnenter som SSG har på sina produkter. Detta lager innehåller c:a 4.000 olika tryckta blad.

Visitkortsask
Att se till att en exponering gör sig lite extra, går enkelt att fixa när man kan kombinera olika produktionsmetoder. Denna ask är gjord för att exponera Opticos visitkort. Den är offsettryckt och specialstansad.

Plastfodral
Här kan ni se ett anpassat plastfodral med tryck, för Telias alla fordon. I detta kan kreditkort, kvitton samt en journal för bilen förvaras. Detta fodral är tillverkad i extra köldtålig plast.

Kursdokumentation
Med snabba ryck kan vi köra upp dokumentationer från de original vi har på vårt lager till en kurs i exempelvis Redovisning eller lager för dataprogrammet Scala. För detta har vi standardpärmar där vi lägger i etikettblad på framsidan och rygg. Därefter distribueras pärmarna till den ort kursen kommer att hållas på.

Kampanjer
När det skall produceras trycksaker för en kampanj kan vi på ett enkelt och effektivt sätt framställa det material som behövs. Allt från affischer till små rabatt kuponger med EAN-koder på.
På bilden synes exempel från en kampanj för Varta Batterier med affisch, rabattkuponger samt flyers.

Informationssystemet
Till PRVs informationssystem är banker och revisorer online- anslutna. Denna manual över alla olika sökfunktioner på företagsuppgifter som PRV erbjuder har vi skapat från PRVs egna dataprogram.


Handledningssystem
För kunder som registrerar och administerar olika bolagshandlingar har PRV tagit fram ett PC-baserat program. Vi har hjälpt till med förpackning, manual, säljblad och övriga tillbehör.